Informatie

Vind hier uw sfeervolle hotel in Zeeland

U bent op zoek naar een sfeervol hotel in Zeeland? Dan bent u bij Hotel Triniteit aan het juiste adres. Dit drie sterrenhotel geeft u de mogelijkheid om te kunnen genieten van een heerlijk weekendje, mid- weekje weg, of om rustig te kunnen werken indien u bijvoorbeeld op doorreis bent. Hier kunt u even bijtanken in een gezellig ingerichte hotelkamer dat van alle gemakken is voorzien. Denk hierbij aan een sfeervolle kamer met douche en wc. Tevens is er een haardroger en wekker- radio, tv, telefoon en gratis draadloos internet aanwezig op de kamer. U kunt tussen 15:00 uur en 21:00 uur bij ons inchecken, en ook kunt u direct gebruik maken van onze lounche ruimte en gezellige bar.

Bij ons kunt u genieten van rust en lekker eten

In ons gezellige en huiselijke hotel in Zeeland, kunt u in de morgen genieten van een heerlijk ontbijt in een gezellige ruimte dat grenst aan het terras. Geniet in de avond van de vers gemaakte maaltijden waar u uit kunt kiezen. In de buurt van het hotel zijn diverse activiteiten te vinden om te gaan ondernemen. Ons vriendelijke en gastvrije team van Triniteit staat voor u klaar om uw verblijf aangenaam te maken en tijdens uw verblijf tot uw dienst te zijn. Reserveer daarom bij ons, u bent van harte welkom.

Hotel Triniteit bestaat sinds 1988 en is zowel op de zakelijke als op de toeristische markt gericht.

Voor uw zaken….
….biedt hotel Triniteit u een huiselijke sfeer, een beetje ‘thuis van ‘huis’ en hopen wij een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het succes van uw verblijf.

Voor uw ‘weekendje weg’….
….biedt hotel Triniteit u een ontspannen sfeer, een waaier aan diverse attracties, evenementen, uitstapjes,
sporten, lekker eten…

Inchecken is mogelijk tussen 15.00 uur en 21.00 uur ( of volgens afspraak )

Uitchecken kan tot 11.00 uur.

Late uitcheck is mogelijk voor € 30,00.

Tussen 7.00 en 9.00 uur is er een ontbijtbuffet (of volgens afspraak).

In het weekend kunt u tussen 8.00 en 10.00 uur van ons ontbijtbuffet genieten ( of volgens afspraak )

Onze gezellige bar/lounge is op werkdagen geopend van 17.00 uur tot 23.00.

Wij serververen op werk dagen een huisgemaakt dagmenu. Als u hier gebruik van wilt maken, vragen wij u om dit door te geven door middel van reservatie.

In de lounge bevindt zich tevens een pc met internetaansluiting waar u gratis gebruik van kunt maken, de krant op tafel, spelletjes in de kast of een gezellig gesprek alles is mogelijk.

Team Triniteit Terneuzen wenst u een prettig verblijf!